INFOPARLAMENT 2019

2019.05.30.

2019-ben kilencedik alkalommal ad otthont az információs társadalom fejlődéséért tenni akaró civil, kormányzati és iparági szereplőknek a Parlament Felsőházi terme, illetve a Várkert Bazár.
Idén nem kisebb, aktuálisabb, sokrétűbb téma került a rivaldafénybe, mint a mesterséges intelligencia.

A délután folyamán a mesterséges intelligencia témakörét négy aspektusból vizsgáljuk meg a területek szakértőivel, akik képviselik a kutatói, a kormányzati, az iparági és a véleményformálói attitűdöt egyaránt. A négy vezérfonal pedig nem más, mint: az adatok, a robotok, az infrastruktúra fejlesztés jövője és a hálózatkutatás, mindezt a DJP 2030 égisze alatt. A kormány felismerte ennek az átalakulásnak a jelentőségét: a digitalizációtól nem megvédeni akarja a polgárokat és a vállalkozásokat, hanem fel akarja rá készíteni őket.
Idén arra keressük a választ, hogy hogy miként lehetnek a magyar vállalkozások, magyar emberek ennek az új területnek a győztesei. Mindemellett az Infoparlament azt tűzte ki zászlajára, hogy lehetőséget teremtsen az érdemi, hatékony és közvetlen kommunikációra, aminek eredményeképp megoldások, ajánlások megfogalmazására került sor, az előttünk álló problémákkal, feladatokkal kapcsolatosan.
 
A rendezvény helyszíne: Magyar Országház és Várkert Bazár
Időpontja: 2019. június 6.

Részvételi díj: 69.000 Ft+ÁFA/fő. A részvételi díj civil szervezeteknek, kormánytisztviselőknek, köztisztviselőknek és közalkalmazottaknak ingyenes.

Részletes program és jelentkezés a konferencia weboldalán.