Kaló Erika

Workplace: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Position: 
Heves megyei IKT tanácsadó
Address: 
3300 Eger, Faiskola út 15.
Phone number: 
30/207-4999
E-mail address: 
kalo.erika@ginop-mkik.hu
https://vallalkozzdigitalisan.hu

A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infokommunikációs fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. Saját és külső kutatások mégis azt támasztják alá, hogy sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen cél által vezérelve, vagy a digitalizációt figyelmen kívül hagyva valósítják meg. Európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infokommunikációs eszközök, módszerek alkalmazásának területén így egyre növekszik, melynek hatása nemzetgazdasági szinten is érzékelhető.

A Modern Vállalkozások Programja az alábbi területeken keresi a beavatkozási pontokat és ajánl térítésmentesen segítséget minden hozzá forduló, támogatható vállalkozásnak: 

Személyre szabott, díjmentes infokommunikációs tanácsadás helyben, vállalkozásánál, annak érdekében, hogy kényelmesen, a saját asztalánál kapja meg kérdéseire a választ.

Minősített informatikai megoldások, egyedi kedvezmények, segítünk a döntéshozatalban, a megfelelő termék, megoldás kiválasztásban. A Program az általa kiajánlott termékeket és szállítókat előzetesen-, egy összetett, szigorú eljárás alapján minősíti.

  

Érdekes, könnyen fogyasztható szemléletformáló tartalmak, hogy a „domain”, a „cloud”, vagy a „SEO” ne legyenek többé idegen fogalmak, hogy információt kapjon arról, hogy mire jó a CRM, az ERP, vagy mit nevezünk biztonságos adattárolásnak.

  

Tájékoztató napok, rendezvények, hogy élőben is találkozhasson releváns informatikai megoldásszállítókkal, testközelből ismerhesse meg szolgáltatásaikat, kipróbálhassa termékeiket, érdekes, tematikus előadásokat hallgathasson meg az informatika legújabb trendjeiről, jogszabályi változásokról, kötelezettségekről.

Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében elérhetőek a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV), valamint az emelt szintű Digitalizációra Felkészült Vállalkozás (eDFV) minősítések. 

A Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítéssel GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódjelű, komplex vállalati infokommunikációs fejlesztéseket támogató pályázatban +5% vissza nem térítendő támogatás, melynek mértéke legfeljebb 40% és +4 értékelési pont szerezhető! 

Továbbá eDFV minősítéssel a GINOP-3.2.6-8.2.4 kódjelű, emelt szintű vállalati (ipari) digitalizációt támogató pályázatban is +5% vissza nem térítendő támogatás szerezhető! 

Ha Ön informatikai megoldáskereső vállalkozás, vagy éppen megoldásszállító, szolgáltató, keresse tanácsadónkat, csatlakozzon a Programunkhoz és ismerje meg számos egyéb, egyedi szolgáltatásunkat! 

Legyen egy jókedvű, innovatív, jövőbe tartó, közösség tagja! Vállalkozzon Ön is Digitálisan!