Önértékelés a női üzleti klubon

2019.06.18.

Egyéves születésnapját ünnepelte az Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozóknak című kamarai program június közepén, melynek keretében egy interaktív önismereti tréningen vett rész közel 30 Heves megyei női vállalkozó. A közösség ez alkalmából interaktív önismereti workshopot hirdetet, mely egyúttal lehetőséget is teremet arra, hogy újabb megyei női vállalkozók csatlakozzanak a klubhoz, megismerjék annak működését.

 

Miben segített ez a tréning? Abban, hogy jobban megismerjék önmagukat, felismerjék saját jellemzőiket, értékeljék a különbözőségeket az emberek között, és megértsék, hogyan dolgozhatnak együtt egymást kiegészítve és támogatva a különböző személyiségű emberek 

 

A program eredményeképpen jobb munkakapcsolatok, hatékonyabb csapatmunka, harmonikusabb kommunikáció, gyorsabb probléma felismerés és megoldás valósulhat meg, emellett gördülékenyebben kezelhetők a folyamatos változások.  

 

A tesztek és feladatok arra keresték a választ:

1.    Honnan meríted az energiát? Extrovertált, introvertált
2.    Hogyan gyűjtesz információkat? érzékelő vagy ösztönös
3.    Hogyan hozod meg a döntéseidet? gondolkodó vagy érző
4.    Milyen életstílust kedvelsz? Megítélő vagy észlelő

 

 

A következő Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozásoknak program 2019. július 24-én 8:30-kor folytatódik a Család és KarrierPontban. 

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu