ÜZLETI PARTNER KERESÉS

GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK LEKÉRDEZHETŐ NYILVÁNTARTÁSA

A regisztrált vállalkozások nyilvános, országos, kereshető nyilvántartása a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai Nyilvántartó Rendszer (KNYR) programja által érhető el. A nyilvántartásban különböző keresési feltételek (adószám, cégnév, megye, város, tevékenység) megjelölésével kereshet:

 

VÁLLALKOZÓI PIACTÉR

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kialakított Vállalkozói Piactér célja, hogy segítse a vállalkozások működését, valamint élénkítse és támogassa a cégek közötti üzleti kapcsolatokat.
Ingyenes lehetőséget biztosít a vállalkozások számára szabad kapacitásaik, illetve termékeik, szolgáltatásaik megjelenítésére.
Bővebben híreinkben olvashat róla.

 

ÜZLETI PARTNERKERESŐ ADATBÁZIS

A kereskedelmi és iparkamarák által kezelt b2b platform, melyen céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók. A portálon a kamarai tag- és regisztrált vállalkozások bejelentkezést követően (adószámukkal és jelszavukkal, amit a kamarai regisztráció elvégzésekor adtak meg), felvehetik a kapcsolatot az általuk keresett termékeket és szolgáltatásokat kínáló egyéb vállalkozásokkal, elhelyezhetik üzleti ajánlataikat, cégprofiljukat.  Az adatok bármikor frissíthetők, módosíthatók, az ajánlatok bővíthetők. A feltöltött ajánlatok maximum 3 hónapig érvényesek, de meghosszabbíthatóak.
Az adatbázisban a regisztrációra nem kötelezett vállalkozások és szervezetek bejelentkezés nélkül, korlátozottan kereshetnek.
Ezen túlmenően belföldi és nemzetközi gazdasági hírek, valamint egyéb, külföldi, magyar vonatkozású ajánlatok is megtalálhatóak, valamint lehetőség van hírlevél feliratkozásra is:

 

ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZŐI NYILVÁNTARTÁS

A vállalkozó kivitelezői nyilvántartás nyilvános adatbázis, amely tartalmazza a bejelentő által közölt adatokon túl a bejelentő nyilvántartási számát, a nyilvántartási szám hatályának kezdetét, a bejelentő elektronikus levélcímét, telefonos elérhetőségét (ha ezen adatok nyilvánosságra hozatalához a bejelentő hozzájárult). 
Az MKIK -hoz vagy építésfelügyeleti hatósághoz beérkezett panaszok és kivizsgálásuk megállapításait, az építésifelügyeleti, a munkaügyi, a munkavédelmi biztonsági ellenőrzések eredményét.

 

EXPORTŐR KALAUZ

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett útmutató exportőrök részére külpiacra jutásuk sikerességének érdekében. Az útmutatóban felmérés, számos tanács, esettanulmány, segíti a vállalkozásokat.

 

MAGYAR EXPORTŐR ADATBÁZIS

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara igen kedvelt honlapja nagy számú külföldi látogatóval a világ minden tájáról. Az Export Directory-ba a magyarországi vállalkozások regisztrációt követően tölthetik fel adataikat, míg a külföldi cégek számára angol nyelven ad tájékoztatást exportra szánt magyar termékekről és szolgáltatásokról.

 

KÜLPIACI ÜZLETI PARTNERKERESŐ

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletfejlesztési hálózat üzleti partnerkereső szolgáltatásával találhat megbízható partnereket a világ több mint 60 országában.
A hálózat folyamatosan bővülő adatbázisának segítségével sikeres együttműködésekhez kereshet klienseket és partnereket.