Czagány Melinda

Munkahely: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Heves megyei programkoordinátor
Cím: 
3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) 20-372-9397
E-mail cím: 
czagany.melinda@mkik.hu

Szeretne külpiacra lépni vagy külpiaci részesedését növelni, de úgy érzi, nincs elég tudás birtokában?
Szeretne beszállítóvá válni vagy növelné beszállítói kapacitását?

 

Akkor a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara által szervezett ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM segíthet Önnek! A szakmai mentorálás pályázati felhívása április első felében jelenik meg a www.vallalkozztudatosan.hu honlapon. A program várhatóan 2019. szeptemberében indul és egy évig tart.

 

Mi ez?

A szakmai vállalkozói mentorálás:

-    egy csoportos, tanítási-tanulási folyamat,
-    melynek során a tapasztalt vállalkozó (mentor) megosztja tudását, tapasztalatait az azonos fejlesztési érdeklődésű hazai KKV (mentorált) csoporttal,
-    akik képesek és készek is hasznosítani azokat, annak érdekében, hogy szakmailag fejlődjenek, vagy növekedési pályára tudjanak állni,
-    a rendszeres havi találkozók alkalmával és az on-line elsajátítható ismeretanyag segítségével olyan tudás birtokába juthatnak, mely hozzájárul: 
    a beszállítóvá váláshoz 
    külpiacra lépéshez/exportbővítéshez.
 
Kik vesznek részt benne?

Mentor: olyan tapasztalt vállalkozó vagy felsővezető aki felhalmozott tudását, tapasztalatait képes és kész megosztani más vállalkozókkal. 
-    Külpiaci mentorálás esetén: sikeresen exportáló magyar vállalkozás vezetője vagy exportmenedzsere. 
-    Beszállítói mentorálás esetén: beszállítókat kereső nagyvállalkozás (hazai vagy multinacionális) beszállító-fejlesztő szakértője.

Mentorált: olyan hazai vállalkozó (kis- és középvállalat), aki a vállalkozás működtetése, fejlesztése érdekében a program keretében mentor segítségét veszi igénybe, és a tanultakat képes és kész átültetni saját vállalkozói gyakorlatába.