Díjmentes vállalkozói tréningek tavasszal

2020.03.11.

A Heves Megyei  Kereskedelmi és Iparkamara az INPUT programmal közös szervezésben gyakorlatorientált workshop keretében az INPUT és a  PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti fejleszteni a helyi vállalkozásokat! Emellett a Google vállalkozói workshopjai is szélesítik a vállalkozások digitális ismereteit, Március és április hónapban az alábbi díjmentes képzésre várjuk a vállalkozások és munkavállalóik jelentkezését Egerben, Gyöngyösön és Hatvanban. 

 

Árazási stratégia – képzés

Időpont: 2020. április 6. 9:00
Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15. )

A jó árazási stratégia segít meghatározni azt az árat, ahol maximalizálható a profit. Az ár kialakításakor a projektgazdának számos szempontot kell figyelembe vennie: gyártási és elosztási költségek, versenytársak ajánlatai, piaci pozicionálás. A termék/szolgáltatás, piaci pozíció és marketing mellett az ár kiemelkedő hatással van a projektek sikerességére.

Részletek IDE KATTINTVA

 

Pénzügyi és befektetési alapismeretek

Időpont: 2020. április 13. 9:00
Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15.)

Ha vállalkozásunk van, mindig tisztában kell lennünk a pénzügyi lehetőségeinkkel, aktuális helyzetünkkel és az elérhető forrásokkal is. A képzés során a következő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők: Hogyan mérhető egy vállalkozás működése pénzügyi szempontból? Hogyan értelmezzük az eredménykimutatást, a mérleget, vagy a cashflowt? Milyen kritériumokat támasztanak általánosságban és a Magyarországon elérhető befektetések?

 

Részletek IDE KATTINTVA

 

Sales és marketing

 

Időpont: 2020. április 20. 9:00
Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15. )

Amint startupod növekedési fázisba lép, szükségessé válik az eddigi értékesítési metódus és marketing tevékenység átgondolása. Az új érettségi fázis magával hozza meghatározó vezetői döntések meghozatalát, az egyes területek átstrukturálását és összehangolását is.

Részletek IDE KATTINTVA

 

Tárgyalástechnika

 

Időpont: 2020. április 27. 9:00
Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15. )

A tárgyalás egy vállalkozás lételeme, melyek kimenetele meghatározza a befektetőkkel, partnerekkel fennálló viszonyt, az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját, az egész cég sikerességét. Éppen ezért a tárgyalástechnikai módszerek és eszközök ismerete hozzájárul a kedvező kimenetelű tárgyalások lefolytatásához.

Részletek IDE KATTINTVA

 

Vásárlói szokások feltérképezése

 

Időpont: 2020. május 4. 9:00
Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15. )

A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek. Az így kialakult adatbázis segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek. 

Részletek IDE KATTINTVA

 

Vállalkozói képzések 

 

 

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nyitok Tanulási Központok Hálózat eredményes együttműködésének köszönhetően három különböző típusú, díjmentes vállalkozói képzést indít el tavasszal Egerben. Mindhárom képzés időpontját úgy alakítottuk ki, hogy munkaidő után is bárki részt tudjon rajta venni. A program célja, hogy rövid idő alatt nyújtson gyakorlati tudnivalókat és elméleti ismeretanyagot a Heves megyei vállalkozóknak, ezáltal segítse működésüket, eredményességüket, versenyképességüket.

 

 

Pénzügyek Kisvállalkozóknak – képzés

 

 A képzés indul: 2020. március 26. 

Helyszín: HKIK Székhá (3300 Eger, Fasikola út 15.)

A képzés 5 alkalmas 20 órás és díjmentes. A képzésre még lehet jelentkezni. 
A program során a résztvevők a vállalkozásukhoz kapcsolódó pénzügyi kompetenciáik, valamint szövegértési, számolási és digitális kulcskompetenciák fejlesztése révén képessé válnak az önálló tervezésre a forrásbevonás és ehhez kapcsolódó pénzügyi területeken, valamint az alapvető pénzügyi megoldások kínálatából történő felelős választásra. 

Részletek IDE KATTINTVA

 

 

Nők a 21. században – képzés 

 

A képzés indul: 2020. április 28. 

Helyszín: HKIK Székhá (3300 Eger, Fasikola út 15.)

A képzés 5 alkalmas 20 órás és díjmentes. A képzésre még lehet jelentkezni. 
A program célja a résztvevők önismeretének és közösségi érzésének növelése, ezzel segítve őket saját céljaik és vágyaik megfogalmazásában és ezek elérésében.

Részletek IDE KATTINTVA

 

Egyéb programok

 

 

 

SZEREZZ IDŐT MAGADNAK!” - IDŐGAZDÁLKODÁSI WORKSHOP Egerben

 

Helyszín: Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)
Időpont: 2020. március 16. 9:00-13:00

A HKIK díjmentes időgazdálkodási tréninget hirdet vállalkozóknak és munkavállalóknak. Célja, hogy segítse a mindennapokat abban, hogy ne csupán tűzoltásból álljanak, hanem megtalálják a munka és magánélet közötti optimális egyensúlyt, megismerjenek olyan technikákat, melyek segítenek az időbeosztások elkészítésében.

Részletek IDE KATTINTVA

 

 

 

 

 

Kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében

 

 

Felhívás a Kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében rendezvénysorozat kézműves vásáron való részvételre
2020. június 18-21. (csütörtök-vasárnap) között a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezi meg Egerben a Kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében rendezvénysorozatot, összekötve a 14. Szederinda Nemzetközi Néptáncfesztivállal.
 

A vásár időpontja: 2020. június 19-21. (péntek-szombat-vasárnap).
Helyszíne: Eger, Dobó tér

Ennek keretében a HKIK országos kézműves vásárt és kiállítást hirdet Eger belvárosában a Dobó téren, melyre várják a vásározók jelentkezését.

 

Olyan alkotók jelentkezését várják, akik
• saját vállalkozással rendelkeznek,
• maguk készítik az értékesítésre kínált termékeiket a mai kor elvárásainak megfelelően,
• és képesek kiszolgálni a jelen kor kézművessége felé támasztott piaci igényeket.
• Munkájával be tudja mutatni azt saját példáján keresztül, hogy a kézművességnek van létjogosultsága a vállalkozói környezetben és megélhetést biztosít.
 

http://www.kezmuvesseg1000eve.hu/