Értesítés az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (SZKTV, OSZTV) lemondásáról

2021.03.26.

Az országos szakmai tanulmányi versenyeket szervező Innovációs és Technológiai Minisztérium és Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a járványhelyzet miatt és az oktatási intézmények újranyitásával kapcsolatos aktuális vezetői döntés értelmében a további, elmaradt szakképesítésekben lemondja mind az írásbeli versenyeket, mind az írásbeliket követő döntőt. 

 

A március első hetében megírt írásbelik eredményeit a korábbi évek gyakorlatának megfelelően kódszámmal együtt a tavaszi szünet előtt közzéteszik a www.szakmasztar.hu honlapon. A versenyen indult versenyzők a honlapról informálódhatnak az elért pontszámukról.

 

A dolgozatok megtekintésének lehetőségét nagyon indokolt esetben (a szakmai vizsga alóli felmentéshez szükséges ponthatár esetén) a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara előzetes, telefonon történő időpont egyeztetést követően április 9. és április 15. között korlátozottan, előzetes egyeztetéssel biztosítja a versenyzők részére. 

 

Kérjük, hogy a pandémiás helyzetre való tekintettel a személyes kontaktus minimalizálása érdekében átgondoltan, és csak az éljen a megtekintés lehetőségével, akinél indokolt! Ez esteben szándékát minden esetben telefonon jelezze időpont egyeztetésre, és a járványügyi előírásokat fokozottan betartva (egészségesen, láztalanul, maszkban, fertőtlenítéssel, távolságtartással) éljen esetlegesen a személyes megtekintés lehetőségével!

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tervei szerint a szakmai vizsga alóli felmentési igazolások elkészítése és e-mailen történő elküldése legkésőbb április 30-ig megtörténik az oktatási intézmények részére az MKIK részéről.

 

Köszönjük megértésüket!

Vitkóczi Marianna
HKIK oktatási irodavezető

 

Érdeklődés, telefonos időpont egyeztetés az eredmények közzététele után lehetséges munkanapokon 8-16 óráig, az alábbi elérhetőségen:

Patvaros Krisztina

Workplace: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Position: 
Gyakorlati oktatói referens
Address: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Phone number: 
+ (36) (36) 429 - 612 115-s mellék
+ (36) (20) 402 - 4289
E-mail address: 
krisztina.patvaros{#}hkik.hu