Felsőoktatási ösztöndíj pályázat Hatvanban

2018.08.09.

Szeptember 30-ig lehet pályázni az első diplomájukat szerző hallgatóknak a Hatvani Önkormányzat által nyújtott ösztöndíjprogramra. Az elnyerhető összeg havi 25 ezer forint.

 

Hatvanban minden évben ösztöndíjjal támogatják a tanulókat, amelyre minden évben pályázhatnak a felsőoktatásban tanuló fiatalok. Ennek alapján az állandó hatvani lakhellyel rendelkező, 30. életévüket be nem töltött, első diplomájukat szerzők havi 25 ezer forint támogatást kaphatnak a várostól. A pályázat feltétele, hogy a hallgatónak az iskola elvégzését követően Hatvanban kell munkaviszonyt létesítenie.

Van, akinek a bejárást, és van, akinek az albérletet, vagy éppen a kollégium finanszírozását könnyíti meg az ösztöndíj. A bíráló bizottság a tanulmányi átlagot is figyelembe veszi, ez alapján hozzák a döntést. A pályázatot szeptember 30-ig kell benyújtani, az adatlap pedig letölthető a hatvan.hu weboldalról.

 

A pályázatokat a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Irodájához lehet benyújtani, melynek határideje minden év szeptember 30. napja. Részletes tájékoztató, illetve a kérelemhez szükséges nyomtatvány a http://hatvan.hu/ugyintezes/felsooktatasi-osztondij-tajekoztato/ oldalon érhető el.

 

Forrás és fotó: hatvanihirlap.hu

 

További információ: 

Turiné Szanyi Kinga

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Tanulószerződéses tanácsadó
Cím: 
3000 Hatvan, Horváth Mihály út 18.
Telefonszám: 
Tel: ++ (36) (37) 540 - 969
+ (36) (20) 494-6695
E-mail cím: 
kinga.szanyi{#}hkik.hu