Iskolapadból munkába

2018.05.14.

Iskolapadból munkába címmel az iskolákkal és Eger Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktumával együttműködve idén is megszervezzük a komplex szakmai záróvizsgákhoz kapcsolódó munkaerő-piaci börzéket, ahol a cégek találkozhatnak a végzős fiatalokkal.

2018. május közepe és június vége között zajlanak Heves megyében a szakmai záróvizsgák, ahol a vállalatok munkalehetőséget kínálhatnak a végzős diákok számára.

A 2017/18. tanév végi iskolarendszerű záróvizsgák alkalmával több mint 150 vizsgaesemény kerül megrendezésre közel 1300 vizsgázó részére, számukra lesz lehetőség munkát kínálni.

Első alkalommal a gyakorlati vizsgák végén, illetve ezt követően a szóbeli vizsgák végén szeretnénk lehetőséget teremteni a vállalkozások és a végzős, leendő fiatal szakemberek számára, hogy a sikeres vizsga utáni együttműködés, foglalkoztatás kereteit, álláslehetőségeket megbeszéljék. 

cegek_20170503_101257.jpg

Rövid, 5 perces bemutatkozást, az érdeklődő fiatalokkal való közvetlen találkozást tervezünk az adott intézményekben, természetesen a vizsgát nem zavarva.

Kérjük, amennyiben szeretné állásajánlatát a vizsgázók számára felkínálni, az alábbi linken jelezze számunkra elektronikusan, hogy melyik szakképző intézmény melyik vizsgáján vesz részt a vizsga végén szervezett állásbörzén:

Bejelentkezés a gyakorlati vizsgák végén szervezett találkozókra:

IDE KATTINTVA!

Bejelentkezés a szóbeli vizsgák végén szervezett találkozókra:

IDE KATTINTVA!

További információ: Ferencz Orsolya, tel.: 36/429-612/120. m.,  orsolya.ferencz@hkik.hu

Várjuk jelentkezésüket, részvételüket!