Kézművesek jelentkezését várja a VIRTUÁLIS ANYUPIAC

2021.03.24.

A Heves megyei Család és KarrierPONT kézműves édesanyák jelentkezését várja Virtuális Anyupiacára. A facebook oldal ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosít Heves megyei édesanyáknak, akik a gyereknevelés mellett valamilyen kézműves termékkel szeretnének megjelenni.

A Virtuális Anyupiac facebook oldal összegyűjti a megyei kézműves anyukákat és előkészíti a helyszíni jelenlétet engedő szezonális vásáron való megjelenésre. Emellett lehetőséget teremt az édesanyáknak arra, hogy következmények nélkül tudják tesztelni termékeik piacképességét. 

 

A „Virtuális Anyupiac” jó alkalom az elkészült termékek piacának tesztelésére, a vállalkozóvá válás előkészítésére. 

 

A Család és KarrierPONT és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara számára fontos, hogy segítse a kisgyermeket nevelő édesanyáknak a munka-magánélet összehangolását, támogassa az olyan tevékenységeket, melyek segítik az otthon végezhető, vagy atipikus munkaformák megismerését, a vállalkozóvá válást, az önfoglalkoztatást. 

 

Ennek eszközeként hozta létre a „Virtuális Anyupiac” elnevezésű facebook oldalt, mely online kézműves vásárként, díjmentes megjelenési lehetőséget teremt olyan édesanyáknak, akik a gyermeknevelés mellett valamely kézműves tevékenységet végeznek, és az elkészült termékeket értékesíteni kívánja az online térben. 

 

Részletek:
•    Az elküldött termékfotókat személyenként külön albumba foglalva feltöltjük a „Virtuális Anyupiac” facebook oldalra 
•    Az albumokhoz az általad elküldött elérhetőségi adatokat rakjuk.
•    2021. március végén fizetett online marketing kampány keretében az oldalra irányítjuk a közönséget. 
•    Az oldalon közvetlen értékesítést nem folytatunk, csupán lehetőséget teremtünk a vevő és eladó egymásra találására.

 

A részvételhez nem kell más tenni, mint regisztrálni, majd képeket küldeni a bemutatásra szánt termékekről a hkik@hkik.hu címre. Maximum 10 kép küldhető

 

A jelentkezés és a beküldés folyamatos.

A részvétel díjmentes.

Jelentkezés: IDE KATTINTVA

Részletek:

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu

A részvételt ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában , Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.