“Mentesen a cukrászatban!” workshop a HKIK Vendéglátó Mesterklub tagjainak

Dátum: 
10.20 kedd 13:00 to 18:00
Helyszín: 
Ízek Tanodája 3200 Gyöngyös, Török Ignác út 1. (Kolping ház)

Török Zsuzsanna Ezüstkoszorús cukrász mester, az M-Gel Hungary Kft. képviseletében bemutatja az M-Gel Hungary Kft. Dia-Well termékeit, alapanyagait, az ezekből készülő glutén-, laktóz- és finomított cukor mentes desszerteket, valamint vegán édes és sós apró süteményeket.
 

“Mentesen a cukrászatban!” – alapanyagok, eljárások és termékek bemutatója

Program:

13.00-13.15:     Bemutatkozás, az előadott téma felvázolása

13.15- 14.00:    A vegán termékekhez használható tojáshelyettesítők, illetve cukrász ipari félkész termékek bemutatása

14.00-17.30:     Bemutatjuk, elkészítjük az alábbi termékek alapanyagait és készítését:

Vegán: Tökmagvas sajtos ropogós, Csokoládés kókuszos aprósütemény
Glutén mentes Diawell: Szicíliai citromkrémes torta, Mákos lepény (vegán is)
Glutén mentes piskótából készülő Diawell francia desszertek

17.30-18.00:    Szakmai nap zárása, fotózás

 

A részvétel a HKIK Vendéglátó Mesterklub tagjai számára térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció:  IDE kattintva

Jelentkezési határidő: 2020. október 15. csütörtök 

A jelentkezéseket jelentkezési sorrendben fogadjuk, maximális résztvevői létszám: 15 fő 

 

Programunk kis létszámú, és igyekszünk maximálisan odafigyelni a fokozott higiéniai ajánlások betartására. Kérjük, a programunk biztonságos lebonyolítása érdekében a rendezvényen viseljen maszkot. Ha lázas, köhög, betegnek, vagy gyengének érzi magát, ne vegyen részt a programunkon, hanem inkább pihenjen otthonában.

 

Vitkóczi Marianna

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Stratégiai koordinátor
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
(36) (36) 429 - 612 116-os mellék
E-mail cím: 
marianna.vitkoczi@hkik.hu