Mesterségek Ünnepe - 2018. augusztus 17-20.

Dátum: 
08.17 péntek 09:00 to 08.20 hétfő 20:00
Helyszín: 
Budapest - Budai Vár

Idén 32. alkalommal rendezik meg a Budai Várban a Mesterségek Ünnepét, melyen a HKIK kézműves vállalkozásai is kiállítanak. 

A Hunyadi Udvarban várja az érdeklődőket a HKIK kiállítói sátora, ahol 12 kézműves vállalkozásnak nyílik lehetősége bemutatkoznia "Mindenkinek legyen egy ünnepi magyar viselete" mozgalom keretében a megújuló divathoz kapcsolódó ruhákkal, kiegészítőkkel, mint ékszerek, sálak, cipők, stb.

 

Kiállítók: Varró Gabi selyemfestő, Szabó Gyula férif öltözetek, Steixner István bőrműves, IGÉZŐ Vislet női ruházat, Danyi Judit nemez kalapok és kiegészítők, Torba Ildikó szűrrűtétes ruhák és kiegészítők, Hampel Katalin női ruházat, Pap Csilla súlytás ékszerek, Pintér Betti selyemfestő, Kovács Attila férfi cipőkészítő.

 

 

Továbbá stadnján ugyanitt várja Önöket az Örökség Alkotóműhely egyedi tervezésű hímzett ruháival, az EVEBRLUE/Örökkkék mai trendenek megfelelő kékfestő ruházattal, Szaniszló Judit nemez kapaljaival és sálaival. A Rondellánál Steixner István bőrdíszműves táskákkal, egyéb kézzel készített bőr kiegészítőkkel. A Heves Megyei Népművészeti Egyesület tagjainak kiállítását pedig megtalálják a Sikló utcában.

 

Mindenkit szeretettel várnak a kiállítók Budapesten 2018. augusztus 17-20. között a Budai Várban a Mesterségek Ünnepén.

A fesztivál ajánló videója:

További részletek a fesztivál honlapján ide kattintva.