Modern Vállalkozások Programja – Digitálizációval a fenntarthatóságért

2021.05.13.

A koronavírus járvány egyik legnagyobb eredménye, hogy megnőtt a home office-ban dolgozó munkavállalók száma. A Modern Vállalkozások Programja – Digitálizációval a fenntarthatóságért online eseményén, május 27-én 13 órától az állami szereplők beszélnek majd arról, hogy a digitális és zöld átállás új, kiemelet fejlesztési célként szerepel az EU-ban és Magyarországon is.

 

Az Infotér Egyesület nevében szeretettel meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – Digitálizációval a fenntarthatóságért országos, online konferenciára.

A koronavírus járvány egyik legnagyobb eredménye, hogy megnőtt a home office-ban dolgozó munkavállalók száma. Ma már eljutottunk odáig, hogy sok vállalat a járvány lecsengése után is megtartja az otthoni munkavégzés lehetőségét. Ehhez azonban az kell, hogy a munkavállalók megfelelő minőségű eszközökön dolgozzanak, amelyekről gyorsan, zökkentőmentesen és biztonságosan tudják használni a munkahelyi alkalmazásokat. Működjön az online kapcsolattartás cégen belül és kívül is, valamint fontos az is, hogy a papír alapú folyamatok jelentős része digitális útra térjen. Ezen feltételek megteremtése sok esetben nem költségtakarékos megoldás, megtérülésük olykor hosszabb időt vesz igénybe, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy olyan új és manapság egyre hangsúlyosabb elvek erősödnek fel a hátterükben, mint a környezet védelme. 

A Modern Vállalkozások Programja – Digitálizációval a fenntarthatóságért online eseményén, május 27-én 13 órától az állami szereplők beszélnek majd arról, hogy a digitális és zöld átállás új, kiemelet fejlesztési célként szerepel az EU-ban és Magyarországon is. Kiderül, hogyan kapcsolódik ezekhez az elvekhez a Modern Vállalkozások Programja, majd fókuszba kerül néhány jó példa a pénzügyek, a nagyvállalti digitalizáció és a „zöldítés” összefüggésében. Ezen felül a kis- és középvállalkozások konkrét tanácsokat is kaphatnak a környezettudatos digitális megoldások bevezetésére. A délután második részében a szakértők egy kerekasztal beszélgetésben válaszolják meg a téma nyitott kérdéseit.

 

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Részletes program és regisztráció: weboldalunkon
Helyszín: online
Időpont: 2021. május 27, 13 óra

 

Részletes program és regisztráció: IDE KATTINTVA

 

Számítunk megtisztelő részvételére!