Modern Vállalkozások Programja - Járműipar 4.0 – Digitális járműipar

Dátum: 
05.24 csütörtök 09:00 to 14:00
Helyszín: 
Hotel Korona (Eger, Tündérpart u. 5.)

Ezúton szeretnénk meghívni a Modern Vállalkozások Programjának Járműipar 4.0 – Digitális járműipar címet viselő rendezvényére, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak majd érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről.

A digitalizáció csúcsforgalmában milliónyi dologra kell egyszerre figyelni: a hirtelen váltakozó trendekre, a pirosan villogó nehézségekre, a zöld utat kapott támogatásokra, az idő-és költséghatékony egérutakra, de olykor a visszapillantóba sem árt belenézni, hogy lássuk, merre tartanak versenytársaink. A tömeg és a zsákutcák elkerülésének biztos módja azonban mégsem a szétforgácsolódott figyelemeben rejlik, hanem az előre tervezésben.

A Modern Vállalkozások Programja az iparág releváns képviselőivel bemutatja az elérhető támogatásokat, megoldást és segítséget nyújt a kis-és középvállalkozások digitalizációt érintő leggyakoribb kihívásaira, miközben a legújabb technológiákat is bemutatja a délelőtti előadások során. Az ebédet követően a panelbeszélgetésekre is sor kerül.

Kapcsoljon nagyobb sebességbe, és ne maradjon le az ágazat forradalmi újdonságairól! Hogyan teheti a járműipar 4.0 költséghatékonyabbá a termelést? Miként digitalizálható a gyártástechnológia? Milyen támogatások érhetők el az iparági szereplők számára? 2018.05.24-én Egerben lehull a lepel minderről és még egy kicsit többről is.

 

Modern Vállalkozások Programjának Járműipar 4.0 – Digitális járműipar

Eger, 2018.05.24.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon minél hamarabb, mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott!

 

 

Üdvözlettel:
Soltész Attila
elnök
Informatika a Társadalomért Egyesület