Pályázati tájékoztató rendezvény

Dátum: 
12.08 szerda 14:00 to 15:30
Helyszín: 
Online

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamra online tájékoztató rendezvényt szervez vállalkozások részére az aktuális pályázati lehetőségekről.

  • Előadó: Kaiser Eszter alapító-ügyvezető, AGORA Oktatási Intézet Kft.
  • Időpont: 2021. december 8. 14 óra
  • Helyszín: ONLINE
  • Részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztráció: IDE KATTINTVA

A csatlakozási linket a regisztrációt követően küldjük el a résztvevőknek.

 

A pályázati tájékoztató témái:

1.) Eszközbeszerzési pályázat
(Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban GINOP Plusz-1.2.3-21)
Megjelent társadalmi egyezetetésen a GINOP Plusz 1.2.1-pályázathoz hasonló felhívás, annak tulajdonképpen második köre, benne eszközbeszerzés, infrastruktúra fejlesztés, tanácsadás, képzés. A keret: 100 milliárd forint

Csak Észak-magyarországi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Dél-dunántúli régióból lehet pályázni. Továbbra is fontos kitétel a legalább 3 fős alkalmazotti létszám.

Az eszközbeszerzésen és technológia fejlesztésen kívüli választandó elemek között megmaradt a szervezetfejlesztési tanácsadás és képzés, melyekért továbbra is plusz 10 pontot lehet elszámolni a pályázatok értékelésekor. Ezen szolgáltatásokat, minősített tanácsadó cégtől kell igénybe venni.

2.) Képzési pályázat
A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül" című GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú projekt.

Támogatás vállalati képzések megvalósítására – kihagyhatatlan lehetőség azoknak, akik fejleszteni kívánják a munkatársaikat!  

Részletek:
Támogatási intenzitás: Mikro- és kisvállalkozás: 70%, Középvállalkozás: 60%, Nagyvállalat: 50%
Támogatás maximális összege: Mikro-, kis és középvállalkozás 50 millió Ft, Nagyvállalat 100 millió Ft  
A támogatásra első körben október 1. napjától nyújtható be kérelem, a forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2021. december 31. napjáig.  Második kör jövő év első negyedévében várható.
Az alábbi képzés típusok megvalósítása támogatható:
1. Szakmai ismeretre irányuló képzés  
2. Soft skill képzéses (például vezetőképzés; kommunikáció- konfliktus- és stresszkezelés; csapatmunka; postcovid hatásokat feldolgozó tréning  
3. Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés  
4. Nyelvi képzés  
 A programban a cégek a képzéseken résztvevő munkatársak bérére is támogatást kapnak. Jó hír az is, hogy a korábbiakhoz képest egyszerűsítették a pályázati űrlapot.  

Becskei Márk

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Tanácsadó és Projektiroda irodavezető
Cím: 
3300 Eger, Faiskola u. 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612 121-es mellék
+ (36) (20) 517-9290
E-mail cím: 
mark.becskei{#}hkik.hu