Szakmák Vetélkedője is az idén online

2021.05.05.

Az előző évekhez képest az idén rendhagyó módon kerül megrendezésre a Szakmák Vetélkedője. A pályaorientációs célzatú program az Emerson Automation FCP Kft és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében kerül megrendezésre és a vállalathoz kapcsolódó szakmák, tevékenységek kerülnek előtérbe játékos formában.

Az előző években programunk egy délelőtti gyárlátogatással indult az Emerson Automation FCP Kft-nél, ami sajnos az idén átkerül az online térbe, csakúgy, mint az egész vetélkedő. 
Felkéréssel éltünk a felső tagozatos diákok felé, hogy 3 fős csapatokat szervezzenek, nevezzenek. A feladatokat igyekszünk minél érdekesebbé, amennyire engedi az online tér interaktívvá tenni, így biztos, hogy lesznek keresztrejtvények, kvízjátékok, gyorsasági feladatok főképp a vállalkozáshoz köthető szakmákhoz kapcsolódóan. Ezért felhívjuk a fiatalok figyelmét, hogy a cég honlapját tanulmányozzák a verseny előtt. A vállalkozást bemutató filmet levetítjük a játék indulásakor, ami a feladatok megoldásában segítségükre lesz a diákoknak.


Jelentkezési határidő: 2021. május 14.
Helyszín: TEAMS online felület
Szakmák vetélkedője időpontja: 2021. május 18. 10:00

Nevezni emailben: krisztina.kun@hkik.com, tel.: 0630/3283529

Várjuk a felső tagozatos diákok jelentkezését!

 

Kun Krisztina

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Pályaorientációs tanácsadó
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
(36) (36) 429 - 612 118-es mellék
(30) 328-3529
E-mail cím: 
krisztina.kun@hkik.hu