Továbbképzés vizsgabizottsági elnökök, tagok részére

Dátum: 
04.05 péntek 14:00 to 16:30
Helyszín: 
OK-TAT-60 Kft. Hatvan, Tanács út 9. B épület 1. em. Rendezvényterem

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara továbbképzést és felkészítést tart a komplex szakmai záróvizsgák lebonyolításának szabályzásáról a szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok számára.

Témája: a komplex szakmai záróvizsgák szervezése és lebonyolítása; jogszabályi háttere és változásai; a mellék-szakképesítések vizsgája; a vizsgabizottság feladatai és felelőssége a szakmai záróvizsgákon; a komplex szakmai vizsga értékelése és dokumentálása 

 

A rendezvények időpontja és helyszíne:

2019. március 22. 14.00 óra, HKIK Székház Konferenciaterem - Eger, Faiskola út 15.
2019. április 05.    14.00 óra, OK-TAT-60 Kft. (Hatvan, Tanács út 9. (bejárat a Nádasdy Tamás út 8-10. felől)

 

A rendezvény térítésmentes, a képzésen résztvevő vizsgabizottsági tagok, valamint az ellenőrző tesztkérdéseket is eredményesen megoldó vizsgabizottsági elnökök tanúsítványt kapnak. A vizsgaelnökök és a megyei névjegyzéken szereplő vizsgabizottsági tagok delegálásának feltétele a - legalább 3 évenkénti - továbbképzésen történő részvétel.

Az Országos Vizsgaelnöki névjegyzéken, valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vizsgabizottsági névjegyzékén szereplő vizsgabizottsági elnököket, tagokat a felkészítésről e-mailben is értesítjük. 

A vizsgaszakértők a számukra megfelelő időpont/helyszín kiválasztását követően részvételi szándékukat az online jelentkezési felület kitöltésével jelezhetik 2019. március 18-ig.

 

IDE KATTINTVA regisztrálhat az egri rendezvényre 

IDE KATTINTVA regisztrálhat a hatvani rendezvényre

 

Szabados Lívia

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Vizsgadelegáló munkatárs
Cím: 
3000 Hatvan, Horváth Mihály út 18.
Telefonszám: 
(36) (37) 540 - 968
(20) 259-9340
E-mail cím: 
livia.szabados@hkik.hu