Üzleti reggeli, avagy networking női vállalkozásoknak

Dátum: 
10.21 szerda 08:30 to 10:00
Helyszín: 
Család és KarrierPONT (Eger, Hadnagy utca 6.)

Minden vállalkozó életében eljön a pillanat, amikor ki kell állnia üzletfelei, befektető, munkatársai elé, és prezentálnia kell. Szerencsére előadói képességünk fejleszthető és az alapok elsajátításával sikeresek lehetünk nyilvános szerepléseink alkalmával is. Az októberi női üzleti reggelin prezentációs technikákkal ismerkedünk.  

 

A kamara számára fontos, hogy a Heves megyei női vállalkozások aktív tagjai legyenek a gazdasági élet körforgásának, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a működésüket. Ennek támogatására jött létre az üzleti reggeli, ahol női üzletasszonyok egy csoportja vállalkozással kapcsolatos kérdésekkel, aktualitásokkal foglalkozik, ahol kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére van lehetőség, ahol a nők a vállalkozásuk létrehozásával, építésével, fejlesztésével kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ. 

 

Mindenki volt már olyan prezentáción, amelynek szakmai tartalma ugyan érdekes volt, mégis nehezünkre esett végighallgatni. Figyelmünk folyton elkalandozott, és a végén csupán egy-két gondolat maradt meg az egészből. Érdemes tehát a prezentációs technikánkat tudatosan fejleszteni, hiszen megtérül.

Októberben ebben nyújt nekünk segítséget Nagy Kata, aki maga is gyakorló prezenter, az egyik oldalon számos előadást hallgatott már végig, a másik oldalon pedig rengeteg prezentációt készített már másoknak, vagy épp saját magának is, így előadói és hallgatói oldalról is ismeri a prezentálásnak a buktatóit és a trükkjeit egyaránt. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretné megosztani az Üzleti reggeli tagjaival. 

Arra kérünk hogy gondold át, a fenti témával kapcsolatban, mik azok, amik elgondolkodtatnak, milyen kérdéseitek merülnek fel, vannak-e olyan cikkek, tanulmányok, hírek, melyek szembe jöttek veled és megosztanád, a saját tapasztalataidat, milyen helyzetek okoztak nehézségeket, vannak-e bevált praktikáid, melyeket megosztanál a többiekkel.  

A „kétpercesek”, azok a gondolatok, ötletek, melyek előrevisznek, közös gondolkodást eredményeznek és hozzájárulnak a csoport fejlődéséhez.

 

A részvétel változatlanul ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Helyszíne: CSAKPONT - Kamaraház, Eger, Hadnagy utca 6. (6-os kapucsengő)
Időpont: 2020.október 21. Érkezés, regisztráció 8,15-ig.
Időtartam: 8,30-10,00

 

REgisztráció: IDE KATTINTVA

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu

 

*A programot ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában, Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg