Üzleti reggeli, avagy Networking Női vállalkozóknak: Testi-lelki egészség

Dátum: 
07.21 szerda 08:30 to 10:00
Helyszín: 
Lollok Ház ( Eger

Negyedik éve, hogy havi rendszerességgel összegyűlnek a Heves megye üzletasszonyai, hogy egy téma kapcsán segítsék egymást tanácsaikkal tapasztalataikkal. A nyár mindenkinek egy kicsit a lazításról szól, így az Üzleti reggeli tagjai is úgy döntöttek, hogy a hatékony munka elengedhetetlen kelléke a testi-lelki egészség. Ez kerül most fókuszba a szerdai rendezvényen.

Életünk minden pillanatát áthatja az egészségre való törekvés, melyek elemei a tudatos táplálkozás, a mozgásban gazdag életmód, a vitaminok, ásványi anyagok helyes felhasználása, nyáron (is) az elegendő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása. Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra megy, hanem egy folyamat eredményeként jön létre. 

 

Testünk egészségi állapotát a legközvetlenebb módon a táplálkozással tudjuk befolyásolni. A táplálkozás célja a test karbantartása, és az egészség megőrzése. Az emberi szervezet mozgásra van tervezve, ha nem mozog, leépül. A rendszeresen végzett mozgás jót tesz a testi-lelki egészségünknek. A mozgás javítja az állóképességünket, a teljesítőképességünket, általa kitartóbbá válunk. Létfontosságú az egészség megőrzése szempontjából, és döntő szerepe van az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Az egészséget hajlamosak vagyunk természetesként felfogni és amikor megbomlik ez az egészség, akkor rémülünk meg és próbálunk változtatni. Az egészség megtartásához, mint minden máshoz, elengedhetetlenül szükséges a tudatosság. A tudatosság azonban könnyen meginog, ha nincs mellettünk támogató, aki ha lanyhul a motivációnk, felráz és tovább inspirál a célunk eléréséig. 

Kiss Veronika alakformáló több mint 20 éves szakmai tapasztalatát gyúrta össze egy programba, melynek a címe „Komplex egészség- fittség program”. Ebbe nyújt nekünk betekintést a júliusi üzleti reggelin, amely rendhagyó módon a Lollok házban kerül megrendezésre, ahol a Vera tanácsait a gyakorlatban is ki tudjuk próbálni.

 

Időpont: 2021. 07. 21 8,30-10,00
Helyszín: Lollok ház (Eger, Almagyar u. 20 )
Javaslat: ha szeretnéd a gyakorlatokat kipróbálni, érkezz kényelmes ruhában, vagy hozz magaddal egyet

 

Részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

 

Regisztráció: IDE KATTINTVA

 

Nagy Kata

Munkahely: 
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Beosztás: 
Titkárságvezető
Cím: 
Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 
+ (36) (36) 429 - 612;429 - 613; 429 - 614 / 101
+ (36) (30) 456-2181
E-mail cím: 
kata.nagy@hkik.hu