Üdvözöljük a

Kiemelkedő forgalom az Utcazenészek versenyén | HKIK

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
151617
18
192021
22232425262728
293031    

Kiemelkedő forgalom az Utcazenészek versenyén

Szerző: Nagy Kata | 2017. július 26.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár második éve szponzorálja az Utcazenészek Versenye Egerben zenei és gasztronómiai rendezvényt a nagy létszámú vállalkozói kör érdekében. A támogatás egy részeként pénzjutalomban részesíti a legtöbb Like érmét forgalmazó kereskedelmi és vendéglátó egységet. Idén is a Frankó Papír és a Főtér Café vihette haza a HKIK díját.

Ábry Zoltán főszervezőtől megtudtuk, az összefogásban 16 belvárosi üzlet és 13 vendéglátóhely vett részt. Az idei verseny alatt 6849 db Like érmét osztottak szét a vásárlók között.

A pénzjutalmat File Sándor a HKIK gazdaságfejlesztési igazgatója adta át 2017. július 20-án.

 

Az Utcazenészek Versenye egy alulról jövő kezdeményezés, mely a belvárosi vendéglátósok és kereskedők összefogásából született. Célja, hogy kulturális színfoltként felhívja a figyelmet az egri belvárosra, népszerűsítse az éttermeket és kereskedőket, a fogyasztás/vásárlás után kapható szavazati lehetőségekkel fogyasztásra ösztönözze a járókelőket.

 

 

File Sándor és Frankóné Andrási Beáta
File Sándor és Frankóné Andrási Beáta

A legtöbb Like érmét forgalmazó kereskedő idén is a Frankó Papír üzemeltetője a Frankó Trade Kft. lett. A díjat átvette Frankné Andrási Beáta. A díjazott elmondta, rendkívül jó kezdeményezésnek tartja, hogy a belvárosi vállalkozások összefogtak a forgalomnövelés érdekében. Szerinte a tavalyi és az idei teljesítménye is annak köszönhető, hogy az üzletben már a versenyt megelőző hetekben is felhívták a vásárlók figyelmét a közelgő rendezvényre. A forgalmat úgy lehet növelni az Utcazenész fesztivál idején, ha arra a hétre rendkívüli akciókat hirdetünk a szezonnak megfelelő termékekre, ezzel vásárlásra ösztönözzük az embereket. Beáta kiemelte, nagyon hálás a kamarának a pénzügyi támogatásért, hiszen ez is motiválóan hat a vállalkozásokra.

 

 

 

Bíró Attila és File Sándor
Bíró Attila és File Sándor
 

A legtöbb Like érmét forgalmazó vendéglátóhely a Főtér Kávézó Kft. által üzemeltett Főtér Café lett. A díjat Bíró Attila vette át! Ő az étterem frekventált elhelyezkedése mellett a vendégek folyamatos tájékoztatását emelte ki.